Дейности
Конфекциониране

ТПК "Д.Благоев" изработва конфекционни облекла и участва активно на международните пазари като подизпълнител на водещи европейски фирми от Австрия, Германия, Испания, Франция. Деловите взаимоотношения между тях и ТПК "Д.БЛАГОЕВ" са основани на традиционно производствено и пазарно сътрудничество и стриктно спазване на изискванията спрямо производството, опаковката, етикетирането и цялостното външно оформление на готовите конфекционни изделия.

В практиката на ТПК "Д.БЛАГОЕВ" преобладават Договорите за изработка и износ с материали, доставени от възложителя. Това се налага поради динамичните промени в предпочитанията на крайните клиенти и честите изменения в модните тенденции. Изработват се и дамски облекла за вътрешния пазар.

ТПК "Д.БЛАГОЕВ" управлява значителен за бранша собствен производствен комплекс, включващ цех от 2000 кв.м, предназначен за изработка на облекла за износ, предимно лека дамска конфекция - блузи, ризи, поли, рокли, панталони и др.

Цеха е оборудван със съвременна техника: прави и специални машини (оверлози, двуиглови, покривни, илични, копчешиещи) на фирмите Juki и Brother, гладачна техника и подлепваща преса на фирма Veit и др.


В Кооперацията е внедрена и действа Система за управление на качеството, отговаряща на изискванията на международния стандарт EN ISO 9001 : 2008, сертифицирана от "Муди интернешънъл" ООД.


телефон: 02 9275677
факс: 02 8268209

Производство на:

Лека дамска конфекция
- блузи,
ризи, поли, рокли, сака, панталони.